KATEGORIER

HANDLA SÄKERT

Presentkort


LÄS VÅR BLOGGInspireras och få information och tips runt våra produkter och dess olika användningsområden!

KÖPGUIDE FÖR VINKYLAR

Vilken vinkyl eller vilket vinlagringsskåp är bäst för ditt behov?

VÅRA VARUMÄRKENÄr du finsmakare? Gillar du att lagra dina viner? Då rekommenderar vi ett vinlagringsskåp från franska Climadiff, med lång erfarenhet inom vinlagring som gjort att de idag är nummer #1 i Frankrike.

Climadiff vinlagringsskåp är avsedda för experter, finsmakare och samlare med höga förväntningar. De är uteslutande konstruerade för långsiktig lagring av dina bästa flaskor, detta för att långsamt låta vinerna komma till sin mognad. Genom att återskapa de förhållanden du hittar i gamla underjordiska källare – stabil och konstant temperatur, inga vibrationer, totalt mörker, korrekt fuktighetsgrad samt ren luft – förser Climadiff vinlagringsskåp dina viner med en idealisk lagringsmiljlö.

Läs gärna vår guide innan du bestämmer dig för vilket vinlagringsskåp du ska investera i. Det går också bra att kontakta oss vi via telefon eller mail. Vi svarar gärna på dina frågor och ger dig professionell service över telefon.

- Gå till vinkylköparens guide
- Gå till kontakt


mQuvée vinlagringsskåp - WineStore 82 Anthracite Black (B: 59,5 x H: 82/89 x D: 57 cm)

Revolutionerande vinlagringsskåp från mQuvée som både kan byggas in under köksbänken och användas som fristående. Vinlagringsskåpet har en låsbar solid dörr och eleganta detaljer så som gedigna hyllor i trä. Med plats till 66 flaskor och energiklass E är detta det perfekta vinlagringsskåpet för ditt hem!

Läs mer
 


mQuvée Vinlagringsskåp - Velvet 125 Glass (B: 59,5 x H: 182/190 x D: 57 cm)

Exklusivt vinlagringsskåp med plats till 190 flaskor och UV-skyddad glasdörr. Personalisera vinlagringsskåpet med olika hyllor såsom lådor med träfront eller hyllor med display-inlägg för att presentera, lagra och arrangera dina viner enligt dina personliga önskemål! Kolfilter, låg vibration och korrekt fuktighet ger de ideala förutsättningarna för att dina viner ska må som bäst i detta eleganta vinlagringsskåp!

Läs mer
 


mQuvée vinlagringsskåp -WineStore 600 (B: 60 x H: 156 x D: 67 cm)

Exklusiv nyhet från mQuvée, ett Europatillverkat vinlagringsskåp med plats till 138 flaskor. Skåpet har justerbar fuktighet, smart vinförvaringsark och lyxiga trähyllor vilket gör det helt unikt på marknaden. Med rätt temperatur och fuktighet får du bästa de möjligheterna att lagra ditt vin.

Läs mer
 


mQuvée vinlagringsskåp - WineStore 1200 (B: 121 x H: 196,1 x D: 77,6 cm)

Exklusivt från mQuvée, ett Europatillverkat vinlagringsskåp med plats till 474 flaskor. Ett pampigt vinlagringsskåp med unika möjligheter såsom reglerbar fuktighet, exlusiva trähyllor med 2 lådor och detaljerat vinförvaringsark. Detta skåp är ihop monterat och har två solida dörrar. Justera temperaturen, placera flaskorna och låt skåpet stå för lagringen av ditt vin!

Läs mer
 KONTAKT

Mån-Fre 09:00-17:00

010 - 10 19 283

info@hemmakompaniet.se


HUMIDOREXPERTERNA!

Vad bör du tänka på inför köpet av din humidor?
Vi hjälper dig!

Läs mer


BETALNING