KATEGORIER

HANDLA SÄKERT

Presentkort


LÄS VÅR BLOGGInspireras och få information och tips runt våra produkter och dess olika användningsområden!

KÖPGUIDE FÖR VINKYLAR

Vilken vinkyl eller vilket vinlagringsskåp är bäst för ditt behov?

VÅRA VARUMÄRKEN

Våra Varumärken


Hemmakompaniet.se hittar du estetiskt tilldragande produkter för hemmet – alltid ifrån välkända varumärken. Ett urval av våra varumärken kan du läsa mer om här nedan.


Adorini

adorini

Adorini är ett företag som är specialiserade på humidorer, humidorskåp och cigarrtillbehör. Som en kvalitetsstämpel sätter Adorini livstids garanti på nästan samtliga humidorer och humidorskåp i deras sortiment. Med kvalitativa produkter och innovation har Adorini blivit en stark aktör kopplat till cigarrförvaring.


Climadiff

climadiff

Climadiff är en ledande leverantör av vinkylar och vinlagringsskåp, med ett brett sortiment, god kvalitet och estetiskt tilltalande produkter. Företaget grundades 1997 i Marseille i Frankrike, av vinkännaren och branscherfarne Renaud de Barry, direkt ättling till en vingeneration som sträcker sig ända tillbaka till 1700-talet. Med lång erfarenhet är vi idag Frankrikes nummer #1 vad gäller vinlagring.

Till skillnad från många andra leverantörer, satsar Climadiff bara på vinkylar och vinlagringsskåp och är därför också experter på just detta. Climadiffs produkter är genomtänkta i såväl design som funktion och låter dig tryggt anförtro din samling för önskat ändamål. Tillsammans med Climadiffs systervarumärke Avintage har de skapar ett heltäckande sortiment för såväl ideal och säker lagring som för perfekt serveringstemperatur av ditt vin!

Läs mer om Climadiff >


Avintage

nexeo

Avintage är Climadiffs premium kollektion. Kollektionen har en stilren och stark design med de senaste tekniska innovationerna till förfogande för att ge bästa tänkbara lagring för dina viner. Avintage erbjuder en rad vinlagringsskåp konstruerade med högsta standard och du hittar dessa bland de bästa, specialiserade återförsäljarna.

Läs mer om Avintage >


mQuvée

mquvee

Europeiska varumärket mQuvée har i många år specialiserat sig på vin och dess förvaring. För mQuvée är det otroligt viktigt att vinerna får den förvaring de förtjänar efter de lämnat vingården. Vinkylarna är därför skapade för att upprätthålla optimala förvaringsförhållanden för dina viner. mQuvées vinkylar och vinlagringsskåp är alltid utrustade med en UV-skyddad glasdörr, kompressorkylning och hyllor i trä för att flaskorna ska ligga stabilt och inte vibrera. Ett bra vin förtjänar att förvaras i en vinkyl från mQuvée.

Läs mer om mQuvée >


Artevino

artevino

Artevino är ett franskt varumärke som specialiserat sig på vinlagrings- och multifunktionsskåp. Sedan 1996 har Artevino producerat högkvalitativa vinlagringslösningar till vinälskare världen över. Samtliga vinlagringsskåp tillverkas i Frankrike.

Läs mer om ArteVino >


Lofra

stiga

Lofra är ett företag i norra Italien med hjärtat i matlagning, detaljer och produktion! Det som en gång startade som ett litet familjeägt företag, är idag ett stort företag med en fabrik i Torreglia på 33000 kvadratmeter. Trots sin storlek drivs företaget fortfarande med samma familjära kärnvärderingar. Med exklusiv design och teknologi i framkant ger Lofras Range Cookers dig en exklusiv känsla av Italien i ditt kök.


Bradley Smokers

bradley-smoker

Bradley Smokers kommer från British Columbia (på Kanadas västkust), deras produkter säljs i över 30 länder och många anser att Bradley Smoker är den mest mångsidiga hemrökaren på marknaden idag. Skåpen är enkla att hålla rena och de löstagbara gallren ryms i diskmaskinen. Rökskåpet levereras komplett med rökgenerator, fyra galler, dropplåt, vattenbehållare och svensk manual.

Läs mer om Bradley Smokers >


Länkar

Köpguide för vinkylar & vinlagringsskåp >
Köpguide för humidorer & humidorskåp >


KONTAKT

Mån-Fre 09:00-17:00

010 - 10 19 283

info@hemmakompaniet.se


HUMIDOREXPERTERNA!

Vad bör du tänka på inför köpet av din humidor?
Vi hjälper dig!

Läs mer


BETALNING