KATEGORIER

HANDLA SÄKERT

Presentkort


LÄS VÅR BLOGGInspireras och få information och tips runt våra produkter och dess olika användningsområden!

KÖPGUIDE FÖR VINKYLAR

Vilken vinkyl eller vilket vinlagringsskåp är bäst för ditt behov?

VÅRA VARUMÄRKENIntegrerbara vinkylar är populära att investera i om du funderar på att renovera eller bygga nytt kök. Integrerbara vinkylar har utblås baktill, vilket gör dem idealiska till att kunna helt integreras med resten av köksmiljön. Ska det bli riktigt snyggt i köket så är det helt klart en integrerbar vinkyl du ska ha!

Här hittar du integrerbara vinkylar i olika storlekar i svart eller rostfritt stål från bland annat exklusiva märket Avintage, Climadiffs Premium serie. Läs gärna vår guide innan du bestämmer dig för vilken vinkyl du ska investera i. Det går också bra att kontakta oss vi via telefon eller mail. Vi svarar gärna på dina frågor och ger dig professionell service över telefon.

- Gå till vinkylköparens guide
- Gå till kontakt

Cavin Integrerbar vinkyl - Scandinavian Collection 18 (B: 59,5 x H: 45,5 x D: 56,0 cm)

Modern integrerbar vinkyl med svart finish. Kompressorkylning och hyllor i trä skapar perfekta förutsättningar för att kyla ditt vin på ett snyggt och effektivt sätt. I denna vinkyl får du plats med 18 flaskor.Läs mer
 


mQuvée Integrerbar vinkyl - WineKeeper Exclusive 25D Fullglass Black Push/Pull (B: 59,2 x H: 59,5 x D: 55,9 cm)

Exklusiv nyhet! För dig som vill ha en integrerbar vinkyl utan handtag är WineKeeper 25D det självklara valet. Med en push/pull-lösning, öppnar du enkelt vinkylen genom ett lätt tryck på dörren - perfekt för dig som vill ha en modern vinkyl med det lilla extra. Vinkylen har två temperaturzoner, plats till 25 flaskor och energiklass F.

Läs mer
 


mQuvée Integrerbar vinkyl - WineKeeper 25D Anthracite Black (B: 59 x H: 59,5 x D: 55 cm)

Integrerbar vinkyl i mattsvart design - perfekt för det moderna hemmet! Denna vinkyl från mQuvée har plats till 25 flaskor som snyggt fördelas på kylens 3 utdragbara hyllor i trä. Vinkylen går enkelt att bygga in i resten av köksmiljön, på samma sätt som en inbyggbar ugn. Denna vinkyl är dessutom tystlåten och har energiklass F.
Läs mer
 


mQuvée Integrerbar vinkyl - WineKeeper 49D Fullglass Black (B: 59 x H: 88,5 x D: 55 cm)

Stilren vinkyl från mQuvée med 2 temperaturzoner som rymmer 49 flaskor - förvara dina vita & röda viner till serveringstemperatur i samma kyl! Vinkylen kommer med fyra utdragbara hyllor i trä samt en elegant presentationshylla. Vinkylen har glansigt svart utförande och energiklass G.Läs mer
 


mQuvée Integrerbar vinkyl - WineKeeper 49D Stainless (B: 59 x H: 88,5 x D: 55 cm)

Stilren vinkyl från mQuvée med rostfri finish som rymmer 49 flaskor. Med två justerbara temperaturzoner med fem utdragbara trähyllor vardera är den perfekt för att kyla både rött och vitt vin. Vinkylen är tystlåten och har energiklass G.Läs mer
 


mQuvée integrerbar vinkyl - WineKeeper 70D Stainless (B: 59 x H: 123,4 x D: 55,9 cm)

Stilren integrerbar vinkyl med rostfri finish som rymmer 70 flaskor. Denna vinkyl från mQuvée har två justerbara temperaturzoner och 8 utdragbara trähyllor - perfekt för att kyla både rött och vitt vin i.

Läs mer
 


mQuvée integrerbar vinkyl - WineKeeper 70D Anthracite Black (B: 59 x H: 123,4 x D: 55,9 cm)

Stilren integrerbar vinkyl med mattsvart finish som rymmer 70 flaskor. Denna vinkyl från mQuvée har två justerbara temperaturzoner och 8 utdragbara trähyllor - perfekt för att kyla både rött och vitt vin i.

Läs mer
 


mQuvée Integrerbar vinkyl - WineKeeper Exclusive 112D Fullglass Black Push/Pull (B: 59,2 x H: 178,4 x D: 55,9 cm)

Exklusiv nyhet! Innovativ integrerbar vinkyl för dig som gillar att variera mellan olika sorters vin! Tack vare vinkylens två justerbara temperaturzoner kan du kyla flera viner med olika serveringstemperaturer samtidigt. Vit belysning och 15 trähyllor ger en stilfull inredning som kompletteras av smarta detaljer, bland annat en displayhylla där du kan presentera dina viner som du vill framhäva lite extra.Läs mer
 


KONTAKT

Mån-Fre 09:00-17:00

010 - 10 19 283

info@hemmakompaniet.se


HUMIDOREXPERTERNA!

Vad bör du tänka på inför köpet av din humidor?
Vi hjälper dig!

Läs mer


BETALNING