KATEGORIER

BETALNING


LÄS VÅR BLOGGInspireras och få information och tips runt våra produkter och dess olika användningsområden!

Till bloggen

KÖPGUIDE FÖR VINKYLAR

Vilken vinkyl eller vilket vinlagringsskåp är bäst för ditt behov?

VÅRA VARUMÄRKEN

Här finner du humidorer, humidorskåp och accessoarer från bland annat Adorini. Exklusiv design, innovation och förstklassig kvalité innebär att Adorini erbjuder dig livslång garanti på samtliga humidorer och humidorskåp!

Adorini Torino – Deluxe

Svart, elegant och klassisk humidor från Adorini. Humidoren rymmer 30 cigarrer och är tillverkad i spanskt cederträ. Livslång garanti.

Läs mer
 


Adorini Chianti Medium – Deluxe

Mindre humidorkabinett med tre utdragbara lådor och kapacitet till 100 cigarrer. Humidoren kommer med en hårhygrometer som är avläsningsbar från utsidan och en förkalibrerad hårhygrometer med hög precision, optimerad för cigarrförvaring. Humidoren kommer med ivslång garanti ifrån Adorini

Läs mer
 


Adorini Humidor Firenze - Deluxe

Snygg och stilren humidor med plats till 68 cigarrer - från Adorini. Till denna humidor ingår även vertikala och horisontella avdelare (2 stycken av varje). Livslång garanti.

Läs mer
 


Adorini Humidor Milan - Deluxe

Förstaklassig humidor med guldpläterat lås och nyckel. Humidoren har plats till 68 cigarrer och livslång garanti.

Läs mer
 


Adorini Torino Cedro – Deluxe

Mindre humidor med plats till 30 cigarrer. Levereras med en hårhygrometer, fuktare och avdelningssystem. Livslång garanti!

Läs mer
 


Adorini Habana – Deluxe

Större humidor med kapacitet till 300 cigarrer. Humidoren kommer med cigarrlådor av spanskt cederträ, förkalibrerad hårhygrometer, 2 stycken fuktare och ett innovativt avdelningssystem. Livslång garanti.

Läs mer
 


Adorini Modena – Deluxe

Humidor med kapacitet till 75 cigarrer. Elegant utseende och snygga guldpläterade hörn av mässing. Humidoren levereras med en hårhygrometer, polymerbaserad fuktare och ett avdelningssystem. Livslång garanti.

Läs mer
 


Adorini Sorrente - Deluxe

Svart humidor med elegant design och högklassig finish. Humidorens lock pryds med designen av ett elegant tobakslöv. Denna humidor rymmer 68 cigarrer.

Läs mer
 


Adorini Venezia – Deluxe

Större humidor med plats till 68 cigarrer från Adorini. Elegant design och förstaklassig finish.

Läs mer
 


Adorini Novara - Deluxe

Humidor med unik design som kan förvara upp till 68 av dina cigarrer.

Läs mer
 


Adorini Venezia Grande – Deluxe

Praktfull och stor humidor från Adorini med plats till 150 cigarrer. Elegant design och förstaklassig finish, humidorens lock pryds av illustrationen av ett tobakslöv. Denna humidor är en större variant av Adorini Venezia - deluxe

Läs mer
 


Adorini Carrara Medium - Deluxe

Annorlunda och unik humidor med vitbehandlad yta. Fullt utrustad med förkalibrerad hög precisions hårhygrometer och Adorini Deluxe fuktsystem (baserat på akrylpolymer). Humidoren rymmer 68 cigarrer.

Läs mer
 


Adorini Triest - Deluxe

Snygg humidor med rosenträ-finish och stomme av spanskt cederträ. Humidoren har guldpläderat lås & nyckel och kommer med en förkalibrerad hårhygrometer med hög precision, optimerad för cigarrförvaring. Livslång garanti.

Läs mer
 


Adorini Humidor Santiago - Deluxe

Större humidor med kapacitet till 150 cigarrer. Humidorens finish består av elegant lackerat körsbärsträ (högglansig). Livslång garanti.

Läs mer
 


Adorini Humidor Vega (Mahogany) - Deluxe

Elegant humidor med annorlunda design ifrån Adorini. Denna humidor har plats till 78 cigarrer och har en elegant mahogny finish (högglansig). Livslång garanti.

Läs mer
 


Adorini Pisa – Deluxe

Annorlunda och enastående humidor - designad som en pyramid. Humidoren har kapacitet till 75 cigarrer och kommer med en förkalibrerad hårhygrometer och en guldplaterad polymerbaserad deluxe fuktare. Dessutom får du livslång garanti från Adorini.

Läs mer
 


Adorini Genova – Deluxe

Förstaklassig humidor med plats till 150 cigarrer och högglansig ebenholts-finish. Humidoren kommer med en förkalibrerad hårhygrometer, en polymerbaserad fuktare, ett innovativt avdelningssystem och mycket mer! Livslång garanti!

Läs mer
 


Adorini Humidor Vega (Svart) - Deluxe

Elegant humidor med annorlunda design ifrån Adorini. Denna humidor har plats till 78 cigarrer och har en elegant svart finish (högglansig). Livslång garanti.

Läs mer
 


Adorini Carrara Grande – Deluxe

Stor humidor med kapacitet till 150 cigarrer. Humidoren har en vitlackerad yta (högblank) och är i grunden gjord av spanskt cederträ. Humidoren kommer med en förkalibrerad hårhygrometer, polymerbaserad fuktare och ett innovativt avdelningssystem. Livslång garanti.

Läs mer
 


Adorini Pyramid – Deluxe

Stor och elegant humidor från Adorini med unik design. Denna humidor har kapacitet till 100 cigarrer och kommer med en förkalibrerad hårhygrometer, fuktare, innovativt avdelningsssystem och mycket mer! Livslång garanti!

Läs mer
 


Adorini Chianti Grande – Deluxe

Smakfull humidor där du på ett elegant sätt kan förvara dina cigarrer i rätt fuktighet. Med de guldpläterade detaljerna och den högglansiga finishen blir den en läcker detalj i ditt hem. Humidoren kommer med en glasdörr, 7 lådor som kan förvara upp till 300 cigarrer.

Läs mer

 


KONTAKT

Vardagar 09.00-17.00
010 - 10 19 283

info@hemmakompaniet.se


HUMIDOREXPERTERNA!

Vad bör du tänka på inför köpet av din humidor?
Vi hjälper dig!

Läs mer


KUNDBETYG